Wim van Limpt

Partner

“Als mediator, (team)coach en crisisbestuurder kom ik bij veel bedrijven waar iets aan de hand is, zoals reorganisaties, toezichthoudende vraagstukken, (interne) conflicten of cultuurveranderingen. In de loop der jaren heb ik daardoor mogen ervaren wat belangrijke eigenschappen van een echte leider zijn: authentiek, kordaat verbinden en vooropgaan in de verandering. Zelf het goede voorbeeld geven en altijd met open vizier en rechtvaardig te werk gaan.”

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Dit vraagt om leiders die niet alleen signaleren, maar de verandering omarmen en omzetten in gerichte acties. Daarbij niet terugdeinzend voor weerstand of ingrijpende maatregelen.

Als certified mediator hou ik mij bezig met corporate mediation en mediation rond arbeidsconflincten. Teven ben ik practice leader voor (massa)outplacement trajecten. Dit zetten we als Volta in de markt onder het merk Job Transition. Zowel als klankbord, als mediator en binnen mijn outplacement werkzaamheden kom ik via een concrete aanpak snel tot doelgerichte oplossingen. Essentie daarbij is mijn betrokkenheid, onderzoekende instelling en mijn gave om snel een veilige omgeving te creëren.

Ik heb ruime internationale ervaring met ingrijpende bedrijfsherstructureringen en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten, markten en samenwerkingsverbanden. Daarbij ben ik alert, stressbestendig en niet bang om krachtig op te treden. Door dit internationale netwerk word ik vaak gevraagd om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Het is van belang om zowel efficiënt en doelgericht te werken als tegelijkertijd ook oog te houden voor de belangen van alle stakeholders en mogelijke gevoeligheden. Stevig en resultaatgericht, met aandacht voor de menselijke maat. Dat is waar ik voor sta.

Ons team

x