Wim van Limpt

Partner

“In de loop der jaren heb ik ervaren wat het betekent om een leider te zijn. Authentiek, kordaat verbinden en vooropgaan in de verandering. Zelf het goede voorbeeld geven en altijd met open vizier en rechtvaardig te werk gaan.”

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Dit vraagt om leiders die niet alleen signaleren, maar de verandering omarmen en omzetten in gerichte acties. Daarbij niet terugdeinzen voor weerstand of ingrijpende maatregelen.

Ik heb ruime internationale ervaring met ingrijpende bedrijfsherstructureringen en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten, markten en samenwerkingsverbanden. Zowel als manager en als bestuurder. Daarbij ben ik alert, stressbestendig en niet bang om krachtig op te treden.

Zowel als klankbord van bestuurders, commissarissen en senior managers en in mijn werk als mediator kom ik snel tot doelgerichte oplossingen. Essentie daarbij is mijn betrokkenheid, onderzoekende instelling en mijn gave om snel een veilige omgeving te creëren.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de wereld van media, entertainment en sport. Door dit internationale netwerk word ik vaak gevraagd om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Daarbij is het van belang om zowel efficiënt en doelgericht te werken als tegelijkertijd ook oog te houden voor de belangen van alle stakeholders en mogelijke gevoeligheden Stevig en resultaatgericht met aandacht voor de menselijke maat. Dat is waar ik voor sta.

Managing partner van Volta | media, entertainment & sport.

Ons team

x