Leiderschapsstrategie

Leiderschap verbinden met ambitie onderneming

Heeft de onderneming het juiste leiderschap aan boord om haar strategie te realiseren? Welke leiderschapsprincipes zijn kritisch om in de toekomst succesvol te blijven? Het antwoord op deze vragen vinden we in een heldere leiderschapsstrategie. Wij ontwikkelen samen met u een visie op leiderschap voor uw onderneming en vervolgens een plan voor talentontwikkeling.

Kennis maken? Neem contact op met Koen Verhoeven

Inzicht in geschiktheid of ontwikkelpotentieel

Kenmerkend voor onze assessments is diepgang. In dialoog met de kandidaat komen we tot een afgewogen oordeel, niet alleen over competenties, maar vooral ook over de persoonlijkheid en wat hem of haar bijzonder maakt. Net als dat elke kandidaat uniek is, zijn ook onze assessmentsprogramma’s niet one of a kind. We maken een combinatie van diepte-interview, tests, relevante business cases en eventueel 360 feedback. Tools die we hiervoor gebruiken zijn onder andere Management Drives, PiCompany (Reflector 360 & Big Five Personality), Hogan, Wave® en TMA.

Kennis maken? Neem contact op met Koen Verhoeven

Assessment

Coaching

Dieper inzicht en verandering

Coaching is voor ons meer dan een goed gesprek. Als coaches zoeken wij dieperliggende drijfveren die het gedrag onbewust sturen. Daarmee gaan wij aan de slag. In het hart van iedere coaching ligt de connectie tussen coachee en coach. Een vertrouwensrelatie gebaseerd op eerlijke feedback is een voorwaarde tot verandering. Wij zetten daarbij werkvormen en interventies in die het beste passen bij het individu.

Kennis maken? Neem contact op met Koen Verhoeven

Leiders voor de toekomst

Startpunt voor ieder leiderschapsprogramma is de context waarin de organisatie opereert en de businessstrategie. De focus ligt op leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om die strategie te realiseren. Wij maken of co-creëren een programma dat nieuwe inzichten en ervaringen biedt en daarom inspirerend en impactvol is. We zorgen voor blended learning waarbij we naast groepsbijeenkomsten ook assessmenttools, individuele coaching, en on the job learning inzetten.

Startpunt voor ieder leiderschapsprogramma is de businessstrategie. Waar wilt u met uw onderneming naar toe en wat vraagt dat aan leiderschap. Ons programma ontwikkelt bij uw directeuren en managers de kwaliteiten die nodig zijn om die strategie te realiseren. Wij bouwen een programma dat nieuwe inzichten en ervaringen biedt en daarom inspirerend en impactvol is. We zorgen voor blended learning waarbij we naast groepsbijeenkomsten ook assessmenttools, individuele coaching, en on the job learning inzetten.

Kennis maken? Neem contact op met Koen Verhoeven

Leiderschapsprogramma