Brian Berkouwer

partner

Als je als team of persoon ‘vast’ lijkt te zitten is de eerste, echte en onomkeerbare stap de belangrijkste. Het is ook de moeilijkste en vaak pijnlijkste stap om te nemen. Ervaring leert dat de ondersteuning van een ervaren (team-)coach hierin een kritieke rol kan vervullen. Ik werk met rust en pragmatiek om samen met jou/jullie de regie over het vraagstuk te (her-)pakken en stappen te zetten die leiden naar het gewenste resultaat. Sleutel hiervoor is inzicht en zelfinzicht. Begrijpen, doorzien en ingrijpen op patronen en dynamieken waar we niet blij mee zijn en we ongewild onderdeel van uitmaken.

Mijn ervaring deed ik op binnen de (internationale-) industrie en zakelijk dienstverlening, retail & entertainment. De laatste 15 jaar heb ik als HR directeur in verschillende (internationale) directieteams gewerkt. Vanuit mijn interesse voor organisatieverandering heb ik bij SIOO de opleiding tot organisatieadviseur en de Master Veranderkunde gevolgd. Aan de VU/Ashridge volgde ik de master-opleiding Executive Coach en de opleiding tot Executive Teamcoach.

Ik word de afgelopen jaren bij uiteenlopende opdrachtgevers vooral gevraagd als (team-)coach van leiders (en hun teams en organisatie) die zich verder willen ontwikkelen in een vaak sterk veranderende omgeving met ambitieuze agenda’s.

Ook ben ik (parttime) verbonden aan de HAN waar ik docent ben rond strategievorming en veranderkunde op de HRM opleiding.

Volta Brian foto

Brian Berkouwer
partner
brian.berkouwer@voltaconsultants.com

Ons team

x