Simon Albarda

manager partner

Op de Nederlandse arbeidsmarkt neemt de interim professional (gedetacheerd of ZZP) al lange tijd een belangrijke positie in. Het plotseling wegvallen van sleutelfiguren in organisaties, implementatie van veranderende wet- en regelgeving, overvolle projectagenda’s en de worsteling om bepaalde vacatures in een krappe arbeidsmarkt tijdig ingevuld te krijgen: Allemaal zorgen ze ervoor dat organisaties op een bepaald moment behoefte hebben aan versterking op flexibele basis.

Als partner binnen de Volta Group houd ik me bezig met dit soort vraagstukken. We kijken verder dan de acute uitdaging. We ondersteunen onze opdrachtgevers bij het realiseren van duurzame oplossingen, zoals het meedenken over strategische personeelsbeleid. Dat doen we zowel binnen de private sector als in het openbaar bestuur. Zo bieden wij met ons label Public Move talenten en professionals de kans om zich in hoog tempo te ontwikkelen in verschillende vakgebieden binnen de overheid.

Mijn dienstverlenende en mensgerichte instelling heb ik te danken aan mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, aangevuld met meer dan 15 jaar ervaring binnen organisaties waarin detachering, projectrealisatie en consultancy centraal staan. In de loop der jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd van (interim) managers en professionals die u kunnen helpen met complexe vraagstukken op uiteenlopende terreinen.

Simon Albarda

Simon Albarda
managing partner
simon.albarda@voltaconsultants.com

Ons team

x