Patrick Simonis

managing partner

“Leiderschap draait om betekenis geven. Snappen wat externe ontwikkelingen betekenen voor je onderneming. Die marktkansen of -bedreigingen tijdig met je team onderkennen en vervolgens omzetten naar richting en actie. Investeren in nieuwe competenties, maar ook de oude resources afbouwen.”

Snel doorzien van de situatie, nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd. Een scherp ontwikkeld gevoel voor het onderkennen van kwaliteiten en valkuilen bij gesprekspartners. Gecombineerd met de gave om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken en dieper inzicht te verschaffen. Dat is wat DGA’s, bestuurders en toezichthouders in mij waarderen.

Ruim 30 jaar ervaring als consultant in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. De eerste 20 jaar vooral als organisatieadviseur actief op het terrein van inrichtings- en besturingsvraagstukken. De laatste 10 jaar word ik ook veel gevraagd voor de complexere executive searchopdrachten. Juist door mijn diepe begrip van de werking van organisaties en wat dat vraagt aan persoonlijkheid en leiderschap van de ideale kandidaat.

Patrick-Simonis

Patrick Simonis
managing partner
patrick.simonis@voltaconsultants.com

Ons team

x