Hans Deelen

associate

Mensen en organisaties succesvol laten zijn, is wat mij drijft. Mijn overtuiging is dat authentiek leidersschap binnen succesvolle organisaties de kern is en het verschil maakt. Als leider draait het om ‘Future-Engage-Deliver’ (Steve Radcliffe). Goede leiders inspireren, verbinden, creëren mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en sturen op het neerzetten van resultaten. De organisatie-ambitie is daarin leidend en het sturen op zowel de ‘zachte’ als ‘harde’ kant onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vanuit deze visie bouw ik samen met mijn klanten sterke (directie) teams. Juist de business orientatie die ik als HR-professional meeneem, zorgt voor waardering en maakt mij de logische gesprekspartner en ‘trusted’ advisor’ voor menig CEO, HR-Director of leiderschapsteam. Goed kunnen luisteren, scherp analyseren en daarbij feedback geven met behoud van de relatie is wat ik terugkrijg van mijn omgeving als kracht.

Bijna 30 jaar geef ik vanuit verschillende rollen vorm aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Gestart als brede Human Resource Professional heb ik me via HR-Management functies ge-specialiseerd in het selecteren van de juiste kandidaten, management development, opvolgings-management, het faciliteren van teamsessies en het coachen van individuele medewerkers. Sinds 2017 word ik hiervoor als zelfstandige ingeschakeld door een grote diversiteit aan klanten binnen uiteenlopende sectoren.

Ons team

x